Om cafe-m
Cafe-m ble åpnet i oktober 1999 av Marion Teig og Marie Kvitberg. Om det var deres initialer i fornavnet som var avgjørende for navnevalget eller det faktum at lokalene tidligere var en del av meieriet, vites ikke. Faktum er dog at etter at Marion og Marie solgte i 2002 har cafe-m hatt flere eiere, mens navnet har bestått.

I 1999 var kanskje cafe-m den første cafeen i Tønsberg som tok kaffe ”på alvor” og samtid hentet opp noen av de nye trendene fra blant annet bydelskafeer i Oslo.

Vi som nå overtar stafettpinnen er ydmyke overfor at Cafe-m har hatt mange faste og trofaste kunder. Vår første oppgave er å få tilbake våre stamkunder og sørge for at cafe-m igjen blir deres faste tilholdssted. Det innebærer at vi har forsøkt å bevare mye av ”gamle” cafe-m, men samtidig vil vi også prøve å utvikle stedet inn mot et nytt ti år. Våre kunder vil garantert også kjenne igjen noen fjes fra tidligere tider bak disken, men utover det ønsker vi å overraske på flere felt. Følg med på våre nye nettsider www.cafe-m.no.

Trender kommer og går. Samtidig er Tønsberg på mange måter litt for liten for smale konsepter. Vi ønsker således å utvikle cafe-m til en ”hjemmekoselig bydelscafe”, men samtidig prøve å følge med på nye trender. Det innebærer at dere vil finne elementer både av det ”brune” og det moderne både når det gjelder innredning og meny. Vår ambisjon er også å utvide cafeen til et kveldskonsept fra høsten av.

Samtidig ønsker vi å være en kunstnercafe med presentasjon av kunst, musikk, litteratur osv. Likeledes vil i langt større grad enn tidligere jobbe for at stedet kan brukes til møter, kurs, events, bryllup, barnedåp, konfirmasjon og lignende.

Velkommen til cafe-m – ditt andre hjem!


CAFE-M TILBYR

• Nye retter i vår faste meny

• I tillegg egen tavlemeny
Her det et variert utvalg av spennende retter fra vårt kjøkken inkludert middags-alternativ og supper. Vårt mål er at tavlemenyen skal være et "dynamisk" meny- kart med rom for spennende variasjoner og nyheter.

• Utleie av lokaler
Vi leier ut lokaler til julebord, forretningslunsj, salgsmøter, vareshow, presentasjoner, events, kurs, oppvisninger, selska- per, foredrag og alle typer private selskaper og arrangement.

• Reservasjon av bord eller egen avdeling,
dag- og kveldstid

Vi har prosjektor, lerret og lyd-anlegg som kan stilles til rådig- het.

• Tilbud på egen selskapsmeny
Velg retter fra vår meny eller be om forslag til komplette pakker med mat, vin, dessert osv.

• Alle rettigheter på servering av drikke

• Take away på all kaffe og mat

• Catering etter avtale

cafe-m logo

Ta kontakt for prisforespørsel,
reservasjon eller
bestilling på tlf

333 19 100


Mandag - tirsdag kl. 08:00 – 18:00
Onsdag - fredag kl 08:00 – 20:00
Lørdag: kl. 10:00 – 18:00
Søndag: kl. 11:00 – 18:00

Cafe-m har utvidet åpningstid på alle arrangements dager også for gjester
som ikke skal delta på arrangementene.

På disse dagene stenger matserveringen når konsert/ forestilling begynner, mens det serveres drikke og kaker til arrangementene
er avsluttet.


Design og layout: tonyblom

Cafe-m på TwitterCafe-m på FacebookCafe-m på Gowalla Cafe-m hjem Cafe-m på Facebook cafe-m plasering på kart kontakt cafe-m